DESIGN OCH
KVALITET
FÖR FÖRETAG

”Sedan 1923 har vi på Tibergs Möbler möblerat tusentals hem i och utanför Göteborg. Nu tar vi klivet mot contract och erbjuder ett fantastiskt sortiment som lämpar sig i alla typer av verksamheter från kontor och hotell till butik och restaurang m.m.”

INSPIRATION FÖR VARJE SMAK

VÅR PASSION

Våra hjärtan slår för god design och vår drivkraft ligger i att erbjuda ett unikt utbud och samtidigt ge mervärde i form av kunskap, känsla och tillgänglighet. Vi är också utpräglade frihetsälskare, som är oerhört noga i alla våra inköp, för att kunna erbjuda stor valfrihet i stort som smått. Vi höjer hela tiden ribban för våra mål och tröttnar aldrig i vår strävan att öka upplevelsen vid varje kontakt med oss. Visionen är att ha något som passar alla, för alla rum. Det är det som enligt oss är god design.

TREND & TRADITION

VÅR HISTORIA

Företaget startades redan 1923 av Johan Tiberg. Sedan dess har vi sett trender komma och gå. Och sedan komma igen. Vi har sett nya klassiker bli till och vi har sett odödlig design överleva årtionden för att aldrig gå ur tiden.

Ledord som hög kvalitet & personligt engagemang var kärnvärden för Johan Tiberg när han köpte trärena möbler från lokala snickare som betsades och såldes i butiken på Bangatan 19. Dessa ledord är företagets kärnvärden än idag. Butiken ligger också kvar på samma adress men har sedan dess byggts ut och renoverats för att rymma dagens breda utbud och vi har lagt till ännu fler värden som bland annat ökad tillgänglighet, prisgaranti och mycket mer..

Vår historia slutar dock inte här. Viljan att utvecklas och se nya möbler och lösningar ta form är vår drivkraft, nu som då.

BUTIK & WEBSHOP

VÅRT UTBUD

På Tiberg Interiör erbjuder vi ett enormt utbud av utvalda möbler och tillbehör från många av de ledande tillverkarna inom contractsektorn. Genomgående produkter med hög design- och kvalitetsfaktor, lättillgängligt, snyggt och smidigt.

-Dessutom med en kundservice som är öppen 355 dagar om året, inredare och fri frakt inom Sverige oavsett storlek på ditt uppdrag.

Det kallar vi kvalitet.